Asociatia Phrosa’s Sanctuary

Asociatia Phrosa’s Sanctuary

#SterilizatiCiNuAbandonati

Status: Fundraising

Targetul nostru in acest proiect este de a steriliza un minim de 100 de blanosi, pisici/catei, cu sau fara stapan, din zonele rurale! In acest fel o sa reusim impreuna sa salvam 25.600 de viitori pui ce pot ajunge abandonati, bolnavi, accidentati, maltratati.

[ Show more ]

2,795 RON

Sumă:

23

Galantomi:

33

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

256 de suflete se nasc anual pentru ca sa moara fara sa fi trait nici o clipa bucuria vietii... Nascuti condamnati la chin, maltratare, boli, accidente... 256 de suflete pot fi salvate inainte de a se naste intr-o lume care nu stie sa le aprecieze... PRIN SIMPLA STERILIZARE A UNUI SINGUR ANIMAL (fie el pisica sau catel)  

1 animalut nesterilizat = 8 pui × 2 fatari / an =16 suflete ×8 cat ar fata fiecare dintre ei ×2 fatari pe an... 256... acest numar deja in nici 2 ani  

Sterilizarea unui singur blanos al strazii înseamna salvarea altor 256 de alte suflete nascute condamnate...  

De ce va rugam sa ne  fiti alaturi? Ca sa ajutam aceste suflete!   

Pentru ca stim ca sterilizând doar 1 singur animalut salvam 256 de suflete...  

- 256 de suflete salvate de la:  MALNUTRITIE
- 256 de suflete salvate de la:  ABANDON
- 256 de suflete salvate de la : BOLI INCURABILE
- 256 de suflete salvate de la : ACCIDENTE FATALE
- 256 de suflete salvate de la : MALTRATARE
- 256 de suflete salvate de la : MOARTE SIGURA  

Targetul nostru in acest proiect este de a steriliza un minim de 100 de blanosi pisici/catei cu sau fara stapan, din zonele rurale! In acest fel o sa reusim IMPREUNA sa salvam 25600 de viitori pui ce pot ajunge abandonati, bolnavi, accidentati, maltratati.  

Pentru a reusi sterilizarea atator animale ar trebui un minim de 20.000 lei pe care ii putem aduna cu ajutorul VOSTRU,  al celor care doresc sa se implice,  dar pe care nu-i ajuta timpul liber si nu au cum sa se implice direct.  

O Asociatie care este sustinuti, la randul ei poate sustine/organiza mai multe actiuni/campanii de SALVARE, VACCINARE/TRATAMENT, STERILIZARE, HRANIRE a animalelor fara stapan!