Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Irina Macedonski Asociatia Phrosa’s Sanctuary

65.5% Complete
655 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu toata inima, vreau sa-mi dedic ziua de nastere cailor, fiinte divine cu un suflet enorm si generos. Intr-o lume ideala, caii nu ar trebui sa fie maltratati, infometati si abandonati.

Daca nu exista aceasta lume ideala, ajutati ca ea sa fie construita, macar pentru cativa cai care au nevoie acum de hrana, ingrijire si multa iubire.

Haideti sa strangem 1000 de lei, sa acoperim cheltuielile de hrana, pentru o luna, pentru doi cai salvati de Asociatia Phrosa's Sanctuary.

(Phrosa este numele unei cateluse care a plecat dintre noi, iar proprietarul sau a fondat aceasta institutie caritabila in numele ei). https://www.facebook.com/PHROSA.SSANCTUARY/?ref=bookmarks

Acesta este doar un foarte timid inceput, fiindca... in tara noastra numarul cailor al caror destin este curmat cu brutalitate este foarte mare.

Este nevoie urgenta de un adapost pentru acesti cai raniti, imbolnaviti de cruzimea stapanilor lor, pentru a-i salva de la cutitul abatorului, cand sunt doar fiinte care ne poarta pe aripile raiului fara sa ceara nimic in schimb.

Pentru adapost va fi nevoie la inceput de 15.000 de euro. Insa Roma nu a fost construita intr-o zi. E nevoie de solidaritatea voastra.

 

Va multumesc!

 

Cu drag,

 

Irina 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Phrosa’s Sanctuary este o organizatie non-profit infiintata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan, abandonate, maltratate, avand in vedere protectia si bunastarea acestora si a mediului inconjurator. 

Dupa salvarea calutilor viata continua sa se desfasoare ... Ca sa traiasca bine, sanatosi si sa se dezvolte armonios, calutii au nevoie de mancare buna, vaccinuri si deparazitari periodice, curatat de copite, suplimente alimentare pe timp de iarna plus un grajd curat si calduros!!!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani, Irina ! Si eu ii iubesc....
03 Aug 2019
02 Aug 2019
02 Aug 2019
Auguri :)
02 Aug 2019
La multi ani, Irina!
02 Aug 2019
Irina Macedonski : Asociatia Phrosa’s Sanctuary
Cel mai frumos cadou de ziua mea